Deuren en Schuifpuien

Kunststof voordeuren

Kunststof voordeuren zijn gemaakt uit verhoogd slagvaste, weerbestendige grondstoffen.  Materiaaleigenschappen en constructie zijn bij kunststof voordeuren van groot belang. Extra staalversterkingen, hoge isolatie en stabiele dik- wandige meerkamerprofielen bieden een optimale garantie voor stabiele en gebruiksvriendelijke toepassingen. Fraai vormgegeven, perfect sluitend en in diverse oplossingen en kleuren toepasbaar. Er zijn veel oplossingen mogelijk.

 

Kunststof voordeur

Kunststof voordeur met zijlicht

 Het hart van iedere kunststof voordeur vormt het deurpaneel. In combinatie met het kunststof kozijn een ijzersterk duo. De speciale sandwich constructie is zo samengesteld dat de twee met glasvezel versterkte polyester deklagen het kromtrekken van de vulling verhinderen. Een maximum aan stabiliteit en stevigheid, zoals ook een uitstekende warmte-isolatie wordt bereikt door het gebruik van polyurethaanschuim. Dankzij de volautomatische belaging van de oppervlakte met speciaal ontwikkelde lakken zijn onze panelen gegarandeerd onderhoudsvrij, weer en UV-bestendig en ze behouden, ook na jaren, hun originele glans.

Veiligheid:

Dankzij de stalen versterkingen in de profielconstructie en het zeer professionele beslag + hang- en sluitwerk behoren onze deuren tot de absolute top als het gaat om de beveiliging van uw woning. Het politiekeurmerk Veilig Wonen is op al onze constructies van toepassing. In combinatie met ons uitgebreide assortiment veiligheidsglas wordt de allerhoogste mate van inbraakwerendheid gerealiseerd.

Voordeur driepuntssluiting Kunststof voordeur

 

 

 

 

Kunststof schuifpui:

Met een schuifpui van Gealan NL+ creëren wij een hoogst individuele leefruimte. We geven u een omgeving met meer licht en een veel ruimtelijker gevoel van wonen. Wij bieden een complete lijn van aluminium, kunststof en houten schuifpuien in diverse modelvarianten.Schuifpui Arnhem

Van strak en modern tot authentiek klassiek. Extra staalversterkingen, hoge isolatiewaarde en stabiele dikwandige meerkamerprofielen kenmerken de schuifpuien van de Kozijnenbemiddelaar. Onze schuifpuien bieden een optimaal woongenot zonder wind- en vochtdoorslag. Schuifpuien  zijn door hun soepele bediening en veilige prestaties zeer gebruiksvriendelijk. De kozijnenbemiddelaar helpt u voor een schuifpui te kiezen die bij u en uw woning past.

Vraag hier uw offerte aan