Kozijnen

Kozijnen van kunststof.

Een van de grootste voordelen van kunststof kozijnen is dat deze zeer onderhoudsarm zijn. De kozijnen zijn bestand tegen alle weersinvloeden en gaan lang mee. Of u kiest voor schuifpuien, raamkozijnen, erkers  of dakkapellen. Indien deze van kunststof zijn dan gaan ze lang mee! U bespaart hiermee de hoge kosten die u normaal gesproken aan een schilder kwijt bent.

Kunststof kozijnen Verdiept met houtnerf

Kunststof kozijnen Verdiept met houtnerf

Onderhoudsvrij en een levensduur van tenminste 50 jaar

Veel mensen zijn in de veronderstelling dat kunststof kozijnen per definitie spierwit zijn. Dit is echter een verouderd beeld. De nieuwste soorten kunststof zijn namelijk zeer divers. U kunt kiezen uit een breed assortiment aan zowel structuren als kleuren. Voordat u een keuze maakt voor een bepaald merk doet u er goed aan om altijd een staal aan te vragen. Zo voorkomt u dat kleuren en structuren anders zijn dan u had verwacht! Onze experts helpen u graag bij de keuze voor de juiste kleur en materiaal. Vraag eens een offerte aan en verbaas u over de prijzen!

Soorten ramen:

Zoals gezegd zijn de kunstof kozijnen beschikbaar voor een groot aantal verschillende ramen. Hierbij kunt u denken aan een vast raam, dat eigenlijk het meest eenvoudig is, maar ook aan een variant die u kunt draaien of kiepen en zo op verschillende manieren open kan zetten voor wat frisse lucht in huis. Denk hier bijvoorbeeld aan toepassing op een zolderkamer met een schuin aflopend dak.

De kunstof kozijnen bieden u de mogelijkheid om deze heel voordelig aan te schaffen vanwege het feit dat we een uitgebreide ervaring hebben op dat gebied en daarom heel efficiënt kunnen werken en fabriceren om zo de kosten voor u als klant zo laag mogelijk te houden. Wij leveren onder meer Gealan NL+ profiel, Schüco en Veka kozijnen.

Wij bekijken per klant welk profiel het beste bij uw woning en bij uwzelf past.