Montage

7.30u Aanvang van de werkzaamheden , allereerst wordt er een valbeveiliging langs de dakrand geplaatst , de dakpannen verwijderd en het dakbeschot uitgezaagd. Hierna wordt de dakconstructie aangepast aan de nieuwe situatie , waarop de dakkapel geplaatst gaat worden.


 

 

 

 

 

 

 

 

10.00u Rond deze tijd komt de hijskraan die de dakkapel op het dak hijst. Naar gelang de afstand die overbrugd dient te worden , zal er door de dakkapelbemiddelaar een hijskraan ingehuurd worden waarbij een afstand tot 45 mtr. geen probleem zal zijn.


 

 

 

 

11.30u De hijskraan hijst het bouwafval eruit en de prefab dakkapel op het dak.

 

 

 

 

 

13.00u Na de pauze zullen rondom de dakpannen aangelegd worden. Dakkapellen van de dakkapelbemiddelaar worden nooit op een dakpannenmaat gefabriceerd, vaak komt dit niet uit met de gewenst positie van de dakkapel aan de binnen of buitenzijde. Om deze reden worden de dakpannen dan ook op maat geslepen met een diamantslijpmachine , waarna ze strak langs de dakkapel gelegd worden.


 

 

 

 

15.00u Wanneer de dakkapel gemonteerd is kan het opruimen beginnen , wij leveren altijd “bezemschoon”op en voeren het bouwafval en de pannen af.

+- 16.00u Staat de dakkapel er wind en waterdicht op. Tevens kunnen wij de binnenafwerking verzorgen, echter zouden we hier een dag voor terug moeten komen.

Bekijk hier waar we deze maand gemonteerd hebben…

 

 

 

 

 

Vraag hier uw offerte aan