Nieuws

Dakkapel of Kozijnen voor € 35,- euro in de maand ( 25 feb 2014)financiering dakkapel

Er is nu via de dakkapelbemiddelaar Nijmegen een financiering voor uw verbouwing mogelijk, door middel van een samenwerking met MJFP financiële planning is er nu een mogelijkheid om een dakkapel te nemen vanaf € 35,- euro in de maand.

Meer weten? Klik hier……..

Alle dakkapellen in de gemeente Wijchen vergunningsvrij ( 30 jul 2013 )

In de gemeente Wijchen hebben ze in 2013 een nieuwe regel. Alle dakkapellen ( ook aan de voorzijde ) zijn vergunningsvrij.

image-3785760U heeft dus geen bouwvergunning meer nodig mits u voldoet aan een aantal maten. Zo lang de dakkapel 50cm van de buren afblijft bent u in 2013 vergunningsvrij. Bekijk nu met de dakkapelbemiddelaar naar de mogelijkheden bij u thuis. Voor meer informatie klik hier of maak meteen een afspraak via ons contactformulier.

Speciaal zonwering voor kunststof kozijnen ( 6 jun 2013 )zonwering kunststof kozijn

De Speedy Pliss is een stijlvol raamdecoratieproduct, geïntegreerd in een aluminium frame. Wordt zonder boren of schroeven geplaatst door middel van dubbelzijdig magneetband. De handgreep is geïntegreerd in de treklijst en kan op elke gewenste stand blijven staan. De bediening kan zowel van boven naar beneden als van beneden naar boven. Vraag hier informatie aan.

Nieuw de BASkapel bij de dakkapelbemiddelaar( 23 apr 2013 )

Sinds 1 oktober 2010 is de wetgeving met betrekking tot het plaatsen van dakkapellen veranderd, is het vergunningsvrij toegestaan om 50 cm uit het dakvlak te verrbaskapel buitenzijdeijzen met bouwsels. Met de BASkapel haalt u de geweldige lichtinval van een dakvenster binnen en tevens de ruimtewinst van een dakkapel. 

Voor de voorzijde en aan de straat grenzende dakdelen is het normaliter altijd nodig om een vergunning aan te vragen voor het plaatsen van een dakkapel. Tevens heeft u dan met de welstandsnorm van uw gemeente te maken, die in vrijwel alle gevallen een maximum aan maat aanbaskapel binnenzijdegeeft bij een eventueel vergunningsplichtige dakkapel. Enkele gemeentes in Nederland uitgezonderd is het met De BASkapel wel toegestaan deze normen te overschrijden. Slechts op speciaal vastgestelde welstandseisen, monumentale panden en woningen die onder beschermd dorps- of stadsgezicht vallen, is nog een vergunning verreist. Klik hier voor meer informatie of vraag direct een offerte aan.

Warm of koud dak-isolatie? Laat u informeren ( 10 apr 2013 )

Bij een warm dak wordt de isolatie op het dakbeschot of andere dragende constructie gelegd. Hier overheen komt de dakbedekking. De isolatie zit dus aan de buitenkant van het dak van de dakkapel. Hierdoor blijft de dakconstuctie, zoals de balken en het dakbeschot, op dezelfde temperatuur als uw huis. Vandaar de naam “warm dak” voor deze vorm van isoleren. Meer ………

Nieuwe 6% BTW regeling voor renovatie en dakkapellen ( 4 mrt 2013 )

Onze regering heeft afgelopen week bepaald dat de btw voor verbouwingen en renovatie’s vanaf 1 maart 1 jaar lang wordt verlaagd naar 6% btw ipv 21%.

Exacte bepalingen volgen nog ,maar als u van plan bent uw woning te renoveren of te verbouwen dan scheelt u dit dus 15% btw  ( ook voor dakkapellen ). Bel of mail ons voor een afspraak of verdere bepalingen over deze regeling.

Dakkapellen vanaf zomer vergunningsvrij in Nijmegen ( 26 feb 2013 )

NIJMEGEN – Nog voor deze zomer schaft de gemeente Nijmegen de vergunningen voor dakkapellen, lichtkoepels en erfafscheidingen af. Het college van B en W wil de regels voor het welstandstoezicht versoepelen. meer………….

Tuin en Buiten event Beurs in Cuijk. ( 21 feb 2013 )

In de winter van 2013 wordt op 1,2 en 3 maart voor de eerste maal het tuin en buiten event georganiseerd. Wij staan hier met verschillende dakkapellen en kozijnen opgesteld. Lokatie : Korte Oijen 3 Cuijk/Katwijk langs de vrije markt.

Voor meer informatie kijk op deze link : http://www.wp-promotions.nl/Beurzen/Beurs1/algemene-informatie.aspx

Nieuwe keralit dakkapellen geplaatst in Wijchen en in Well. ( 07 feb 2013 )

Zelfs in de sneeuw worden er volop dakkapellen geplaatst, en dit levert zo nu en dan mooie plaatjes op.

dakkapel wijchen dakkapellen wijchen Nijmegen dak

 

 

 

 

De eerste dakkapel van 2013 op het dak. ( 05 jan 2013 )

De eerste dakkapel van 2013 staat er alweer op, geheel keralit en onderhoudsvrij.

P2070324 P2070343

 

 

 

 

Nominatie voor dakkapelbedrijf in Nijmegen. ( 30 Nov )

Woon en Tuin beurs Cuijk. ( 27 t/m 28 okt )

In het weekend van 27 oktober 2012 stond de dakkapelbemiddelaar op de Woon en Tuin beurs in Cuijk. Een zéér geslaagde beurs. zie hier een impressie:

Dakkapel beurs cuijk

Dakkapel beurs cuijk

 

 

 

 

 

Nieuw! Zinken dakkapellen.( 1 nov 2012 )

Zink is perfect materiaal om uw dakkapel mee te bekleden. Zink wordt voornamelijk gekozen omdat het een duurzame, regendichte en lichte oplossing is. Tevens biedt het de mogelijkheid om te kiezen voor een gebogen dakkapel. In nieuwbouwwijken is dit steeds meer te zien.

Zinken dakkapel beurs

Zinken dakkapel beurs

nieuwe zinken dakkapel

nieuwe zinken dakkapel