Opties

De Extra opties bij dakkapellen en Kozijnen

Rolluiken en Screens:

Rolluiken en screens zijn een handige toevoeging aan dakkapellen, de meeste mensen zijn bekend met rolluiken, maar minder met screens. Een rolluik kan omschreven worden als een rechthoekige of ronde kast met daarin meerdere lamellen, de lamellen kunnen op commando handmatig, dan wel automatisch uit de kast worden gerold. De lamellen zijn meestal vervaardigd van aluminium en de binnenzijde van de lamellen kan gevuld zijn met schuim. Rolluiken zorgen in eerste instantie voor duisternis, terwijl screens meer fungeren als zonwering, de lamellen zijn vervangen door een screendoek. Meer informatie over onze rolluiken en screens.

Horren:

Vliegenhorren, ook wel insecterenhorren genoemd, zijn met namen in het voorjaar en de zomer van belang om insecten en vliegen buiten te houden. Er bestaan verschillende soorten horren voor uw kunststof kozijnen. Bekijk onze horren pagina voor meer informatie

Airco tbv dakkapel

Mini Roof Top is de eenvoudige oplossing voor een verkoelend klimaat in uw dakkapel. Door de opzet van het systeem is de Mini Roof Top snel en eenvoudig in installatie. Hierdoor verandert u uw warme kamer snel om in een aangename omgeving!

Bekijk hier het filmpje.

Afwerking aan de binnenzijde

Wanneer u een dakkapel laat plaatsen op uw woning wilt u uiteraard dat deze dakkapel van de hoogste kwaliteit is. Een mooie afwerking aan zowel de binnenkant als de buitenkant is dan natuurlijk ook van groot belang. De dakkapel experts van de dakkapelbemiddelaar kunnen een dakkapel volledig afwerken voor u. Er zijn verschillende materialen mogelijk maar veelal word er gebruik gemaakt van Gips of MDF.

Bekijk hier de foto’s van de verschillende afwerkingen.

Vraag hier uw offerte aan